Viareggio, Toscane, Italië

https://www.casatoscane.nl/wp-content/uploads/2015/10/map.png
Camping Paradiso - NL

Toscane is een van de mooiste streken in Italië en vooral bekend om zijn mooie en unieke landschappen, eeuwenoude steden zoals Pisa, Lucca, San Gimignano, Volterra, Siena, Florence maar ook Cinque Terra (de vijf dorpen langs een wonderschone kust) en natuurlijk om de fantastische Toscaanse keuken en heerlijke wijnen. Viareggio ligt aan de kust en centraal in Toscane, en geniet internationale bekendheid als badplaats. Het is een oude stad aan de Ligurische Zee / Middelllandse Zee. Viareggio is een bijzondere badplaats met een lang en breed zandstrand, centraal gelegen in Toscane, en heeft mooie brede boulevards met vele moderne winkels, restaurants en bars, waar u heerlijk kunt flaneren, winkelen of gezellig op een van de vele terrasjes een hapje kunt eten.

In Viareggio ligt Camping Paradiso, door een pijnboombos gescheiden, op loopafstand (ca. 1000 meter) van een heerlijk zandstrand. De camping ligt in een mooi natuurgebied, op ca. 2 kilometer van het centrum. Deze goed verzorgde Camping heeft 400 plaatsen, een Piazza (gebouw met centraal plein, daarin diverse faciliteiten zoals een supermarkt, bar, restaurant en pizzaria en winkel), er is een zwembad met peutergedeelte, een speeltuin met trampolines en fietsverhuur. Daarbij kunt U heerlijk relaxen op de comfortabele veranda van de mobilehome / stacaravan, deze zijn voorzien van alle comfort.

De afwisseling tussen verblijf op de camping, strand, natuur, zon en warmte, bergen, mooie landschappen, oude stadjes en cultuur is fantastisch te noemen, het zal uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring maken.
Kortom, La Dolce Vita op Camping Paradiso in Viareggio!