Gastenboek CasaToscane

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
26 berichten.
Karin Blomsteel Rouwen schreef op 14 september 2018 om 13:41:
Net een paar dagen terug wat hebben we weer genoten deze keer in het chalet gezeten fantastisch. Was ook wel weer heel gezellig dat je er was Jan. Super plek geweldige plaats en fijne camping. Wij zeggen altijd nooit meer naar huis
Marjan&Erwin schreef op 10 september 2018 om 08:13:
27/06/2018: Een prima, schone mobile home met heerlijke grote veranda en overal horren voor de ramen. Leuk contact met eigenaar in email maar ook telefonisch. Zowel eigenaar als camping receptie erg behulpzaam. Wij hadden onze fietsen mee. Waren zo op de boulevard maar ook Forti dei Marmi (20 km) s goed te doen op de fiets. Aanrader is de zondagmarkt in Forte dei Marmi. In Viareggio en omgeving is fietsen wat lastiger ivm slecht wegdek en het ontbreken van fietspaden maar word vollop gedaan door ook de italianen zelf (zelfs op wegen waar je 60/70 mag) Het restaurant op de camping is erg goed en ook het winkeltje is prima voor een paar boodschappen, brood en heerlijke ham, worst en kaas. Donna (erg lieve en leuke vrouw) laat je de lekkerste prosciutto crudo of salami proeven. Wij hebben heerlijke weken gehad en gaan zeker nog eens terug. Addio.
frank Uitermark schreef op 4 september 2018 om 16:09:
Hier de familie Uitermark weer veilig aangekomen in het Nederlandse en bijna alweer een weekje aan het werk. Het huisje was geweldig en de airco kwam zeer goed van pas... Wij hebben een hele mooie tijd gehad en ik wil je graag bedanken voor je gastvrijheid. De kinderen vonden het geweldig. Al met al een geweldige vakantie gehad en wil je nogmaals bedanken, Met vriendelijke groet, Frank, Lies, Keet, Fien en Suus
Andréa&Ferdie Zundert-Knappers schreef op 4 september 2018 om 16:04:
Genoten van onze vakantie in Viareggio. De mobilhome was van alle gemakken voorzien. Zelfs een vaatwasser ontbrak niet. Bij het restaurant kun je heerlijk eten of eten halen. Het winkeltje met verse broodjes en vlees is erg gemakkelijk . Bij de receptie werkt een nederlandse dame en dat is erg handig. Je kunt bij de receptie van alles vragen en ze helpen je goed. De camping ligt centraal en je kunt van hieruit Toscane goed ontdekken. Oa Lucca, Pisa, Volterra, de marmergroeven van Carrara en San Gimignano. Echt een aanrader!!
jansulkers schreef op 4 september 2018 om 15:49:
Ivonne Bonassi: Ci sono andata in vacanza con i miei due bambini . Non eravamo mai stati in un campeggio e nemmeno in una casa mobile ma devo dire che ci siamo trovati molto bene. La casa non é di grandi dimensioni ma é veramente molto funzionale . ci sono un sacco di contenitori e in cucina c'è tutto cio' che puo' servire per cucinare. la casa è posizionata bene nel campeggio vicino alla piscina,al parco giochi, alle reti per saltare,ect, in una zona molto tranquilla. Pensavo ci fosse già l'animazione ma iniziava proprio il giorno della nostra partenza comunque i bambini si sono divertiti molto lo stesso. il mare è distante circa un chilometro ma arrivarci in bici è uno spasso e non (Website hidden by Airbnb) la consiglio.
jansulkers schreef op 4 september 2018 om 15:48:
Anja Schubert: Wir haben uns gut erholt. Super Preis-Leistungs-Verhältnis! Der freie Strand in Viareggio ist toll, aber zu Fuß mit Kindern etwas weit entfernt. Also Bollerwagen oder Fahrräder mitnehmen! Pisa und Lucca sind in weniger als 30 Minuten erreichbar, aber auch Tagesausflüge nach La Spezia (Bootstour nach Cinque Terre!) oder Carrara (Jeep-Tour in den Steinbrüchen, war unser absolutes Highlight) sind gut machbar.
jansulkers schreef op 4 september 2018 om 15:46:
Finlay Napier: The caravan is very clean and comfortable. Campsite Paradiso's location is fantastic. A 10 minute cycle through the forest (15 minute drive around the wood) to the nearest public beach and a 15 minute cycle from the centre of Viareggio... and the floating fish and chip shops. The staff on the campsite are excellent... They were friendly and really helpful. We hired bikes, one with a kids bike seat, from the store which was cheaper than hiring in town. The food in the restaurant was very high quality and reasonably priced. It was great hanging out in the bar for a nightcap chatting to the staff and watching the kids playing in the courtyard. The woods were great for cycling, running and walking... they're also nice and cool in the middle of the day. We booked Jan's place for three reasons. 1) Outdoor Pool 2) Playpark 3) Sitting on the deck at night... Unfortunately when we visited (in early May 2018) the pool was shut, the play park and trampolines were closed for renovation and, because of a rain storm the week before, there was an unprecedented mosquito hatching ... so no sitting outside either. That was disappointing however it would not put us off returning to the campsite as we could see how good it could be in season and without the terrible mosquitos. We completely understand that we were early in the season as the Bagno's were still being assembled and the seafront and promenade smelled of fresh paint. In fact we were Bagno Mauritzio's first customers of 2018. We had a couple of minor electrical problems. The site staff sorted them in 10 minutes. We didn't realise that running ANY two heating appliances (ie Coffee maker and water heater) simultaneously would trip the master power switch. Jan does explain in the pre-checkin email that using the air con and water heater cases this to happen. We highly recommend: *Hiring bikes from the campsite shop and cycling round Viareggio. The park, the posh boats in the harbour and along the promenade. *Bagno Maurizio- family friendly Bagno in the centre of Viareggio *The Fritto Misto from floating fish and chip shops- La Barchina *Gelateria Mirella for ice cream *A day trip to Lucca. Cycle round the city walls and through the narrow streets. We parked in Parcheggio Carducci, walked through the tunnel under Sortia di San Paolino and hired bikes from Chrono.
Petra en André Rekveldt schreef op 13 augustus 2018 om 20:37:
Hebben een prima vakantie gehad; de stacaravan was van alle gemakken voorzien en de grote veranda nodigt uit om lekker lang buiten te zitten. Voor het bezoeken van het strand is een fiets wel aan te bevelen. Het parkeren van je auto bij het strand kost slechts €5,-. Naast al het mooie dat Toscane te bieden heeft was Viareggio zelf een verrassing; een mooie en zeer lange boulevard. Onze dochters van 12 en 14 vonden het prachtig (om te shoppen). Een goede oplossing om het handdoekje leggen bij het zwembad tegen te gaan was de prijs van het ligbed van 2 euro. Bedje en parasol werden keurig voor je neergezet.
Joop&Erica Wolf schreef op 7 december 2017 om 21:39:
Hoi Jan, we hebben zeer genoten! Het is een camping met schaduw, op ca. 900 meter van prachtig schoon strand met fijn zand en ligt vlakbij Pissa en Lucca. Sienna (2 uur) en Florence 1 uur 20 min) liggen iets verder. De camping is verre van massaal en er zitten veel Italianen die er al vele jaren komen. Op minder dan 5 minuten rijden is er een goede supermarkt. De stacaravan van CasaToscane zit in een rijtje stacaravans van CasaToscane waar over het algemeen ook NL'se gezinnen in zitten. Ideaal voor onze kinderen van 8 en 10 jaar om vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ook hebben ze een fijn zwembad (vooral voor kinderen), een voetbalveldje en een volleybalveld met goed zand. De receptie is erg hulpvaardig en ze spreken goed engels. De stacaravan zelf is voorzien van horren, een airco en heeft een zeer ruim terras waar je 's avonds heerlijk kunt zitten. De communicatie met CasaToscane is heel prettig. Al met al is het ons super goed bevallen, wij komen zeker nog eens terug!
Andreas Schindelholz schreef op 6 december 2017 om 12:15:
21/07/2017 Schönes Camping nah am Meer...... Hat alles und ist gepflegt, Andrea S.
Volker Schillinger schreef op 6 december 2017 om 12:13:
19/07/2017 War ein schöner Urlaub Campingplatz in gutem Zustand. Personal nett . Mobilhome auch gut . Waren zum ersten Mal in einem Mobilehome, Volker Schillinger
Andreas Oberle schreef op 6 december 2017 om 12:11:
20/06/2017 Sehr schönes Mobielheim, gut Ausgestattet, ruhige Lage Uns hat es sehr gut in dem Mobilheim gefallen, es war sauber da die Endreinigung vom Campingplatz für 45 Euro durchgeführt wird. Es gibt viele Schränke, die drei Einzelbetten sind 80 cm breit alle in der Länge auch für Jugendliche geeignet, wir waren mit 3 Kinder (19, 16, 13). Da man sich nur zum Schlafen in den Zimmern aufhält macht es nichts, dass dort neben den Betten nicht mehr so viel Platz ist. Wir haben in Wir waren in den Cararas Marmorsteinbruch Fantiscritti (Erwachsene 10 Euro, Kinder 5 Euro). Eine tolle Sicht hat man auf die Steinbrüche vom Campo Cecina aus den man über eine enge Serpentinenstraße erreicht. Dort kann man 20 Minuten einen Rundweg laufen über eine Hochmoorwiese und den Blick auf die Steinbrüche genießen. In Levigliani di Stazzema ist eine Grotta Turistika zu der man mit dem Kleinbuss gefahren wird. Die Besichtigungszeit sind 2 Stunden, viele Treppenstufen man bekommt neben der italienischen Führung immer noch auf englisch erklärt. Auch sehr sehenswert, man muss nicht unbedingt in die bekannte Grotta Vento gehen. Das Städtchen Lucca ist fast ein muss, mit seiner Erhaltenen Stadtmauer auf der manmit dem Fahrrad darauf fahren kann. Der Naturstrand in Viareggio ist sehr schön. Man muss auf seine Fahrräder sehr gut aufpassen auf jedenfall zwei Schlößer, drei von unseren fünf Fahrrädern waren nach dem Aufenthalt am Strand nicht mehr da. Am besten dort abstellen wo viele Leute vorbei kommen, Andreas Oberle
van Kan schreef op 6 december 2017 om 12:06:
12/08/2017 Jan, Inmiddels zijn we weer thuis van een paar fijne weken in Toscane. Het was lekker weer en we hebben ons prima vermaakt in en om Viareggio. We hebben de stoel diezelfde dag nog ontvangen, Super service! Misschien tot volgend jaar in Toscane. Groet, Daan van Kan
Sabrina Rogani schreef op 31 juli 2017 om 20:36:
Good Evening Mr. Jan Sulkers, Thank you for your holiday home at Casa Tuscany Camping Paradiso in Viareggio in the period 01/07/2017 till 09/07/2017. Me and my family were great; your holiday home is wonderful, clean and super equipped. We will return to your holiday home. Excuse me, I would like to ask you some questions: if I wantend to book a super fast last minute, it's possible, example, Friday, Saturday, Sunday or Saturday, Sunday, Monday. I pay at the reception of the Camping Paradiso or by Bank transfer? Also on 09/07/2017 I would have liked to extend my stay in your holiday home (even changing the house), but I did not know how to book and pay fast from 09/07/2017 to 14/07/2017 and stay in your holiday home. Thanks again. See you soon. Best regards. Sabrina Rogani Good Evening Dear Sabrina, Thank you for your beautiful review of your holiday week at CasaToscane in Viareggio! If you want a Last minute, please visit our website www.CasaToscane.nl/en/ and make a reservation on the website, or send me an email of call me by phone. The payment always goes directly to me! Except the cleaning fee, you pay the cleaning directly at check-in to the campsite Paradiso. Thanks, and come again with your family to the camping Paradiso! Regards, Jan Sulkers www.CasaToscane.nl/en/ or www.CasaToscane.nl/it/
Petra Sasse schreef op 29 juli 2017 om 21:10:
Beste Jan, Ik wil bij deze nog even laten weten dat we zeer tevreden waren over de stacaravan op camping Paradiso. De caravan was brandschoon en qua inventaris zeer compleet. We hebben een heerlijke week gehad daar, onze complimenten voor de accommodatie! Leuke camping ook met een voortreffelijk restaurant! Zelf koken hebben we maar opgegeven, het eten was veel te lekker daar 😊 Hartelijke groet, Petra Sasse
Karin Blomsteel Rouwen schreef op 25 januari 2017 om 20:46:
Gauw weer geboekt voor zomer 2017 in zo'n geweldig mobile home van Jan het is een fantastische camping met alles in de buurt strand boulevard fietsenhuur outlets we kunnen niet wachten
Maëlle en Chantal schreef op 5 september 2016 om 15:51:
Hoi Jan, Begin september een fantastische week op camping Paradiso gehad. Super gezellige en schone mobilehome met alles er op en er aan. In een week tijd ontzettend veel gedaan. Zowel Pisa als Florence bezocht met openbaar vervoer. Dit was goed te doen vanuit de camping. Ook Cinque Terre bezocht met een boottocht vanuit Viareggio. Echt een aanrader! De andere dagen zijn we heerlijk naar het strand gegaan. Wat een luxe om door het gratis shuttelbusje daar naar toe gereden te worden en ook weer te worden opgehaald! Campingmedewerkers spreken allemaal goed Engels, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten op de camping was perfect, niet duur en echt lekker! Je kan in het restaurant eten, maar ook afhalen als je lekker bij je mobilehome op de veranda wilt eten. Kortom een fantaschische tijd gehad en zeker een aanrader! Maëlle en Chantal
Peter en Marriet schreef op 27 juli 2016 om 11:52:
Beste Jan, Hierbij even een berichtje vanuit een warm Viareggio. Het is hier heerlijk en mijn ouders genieten ook enorm. De tent voor onze jongens mocht naast de mobile home staan. Dat kan prima omdat we op de hoek staan. Ik dacht, stuur even een berichtje. Hartelijke groet, Peter en Marriet
Lara Rovacchi da Italia schreef op 2 juli 2016 om 14:45:
Buon giorno Sig. Jan, È andato tutto molto bene al Campeggio nella sua casa mobile. La situazione è ottima sotto tutti i punti di vista. Ho scritto la mia opinione su MediaVacanze e può mettere questo commento anche sul libro degli ospiti. L’unico consiglio che dovete aggiungere, per avvisare gli ospiti, è che salta sempre la luce se si accendono due cose insieme. Il microonde non si può accendere se c’è qualcos’altro acceso. Per il resto tutto perfetto!!! Grazie Lara Rovacchi da Italia
Jelle en Irma schreef op 25 juni 2016 om 14:54:
Wij hebben ruim twee weken juni in een mobilehome van CasaToscane vakantie gevierd. Wij hebben een mooie vakantie gehad, het is zeker de moeite waard geweest om bij jullie te mogen logeren in Viareggio. Eigenaar Jan is zeer klantvriendelijk, wij wilde een paar langer verblijven, was geen probleem en snel geregld. Het weer was geweldig, een prima temperatuur om uitstapjes te ondernemen. De steden Luca, Pisa, Pistoia, SanGimignano en Florence zijn allemaal prima vanuit hier bereikbaar. Vlak bij de camping is een supermarkt Conad (ook zondag open). Vanuit de camping kun je via een mooi bospad de boulevard met het vrije strand bereiken ( te voet ca. 20 min. met de fiets 8 minuten) In Viareggio is ook een behoorlijk grote boulevard met veel winkels, restaurants en ijswinkels. Het chalet is prima gelegen op deze camping, een rustig doodlopend straatje waar alleen de huurders komen van de mobilehomes. Op de camping is ook een supermarkt ( iedere dag open,met een zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster Donna), het restaurant ( afhalen kan ook) koffiebar met broodjes en een kleine bazar. De meeste spreken hier ook Engels. De wifi in de chalet is goed te ontvangen. Op sommige avonden wel wat last gehad van muggen, maar deze zijn goed te weren met spiralli (te koop in de bazar van de camping) De mobilehome is prima ingericht. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. Bijzonder plezierig is dat er ook satelliet TV aanwezig is met ook NL-zenders. Al met al een prima camping, schoon, vriendelijk, leuke piazza in het midden van de camping, lekker zwembad en in een omgeving waar veel te beleven en te bekijken valt. Wij komen nog eens terug….. Groet, Jelle en Irma